Apriil procontra logo med rosa bakgrunn
Hjem
Jobber
Tjenester
Om oss
Ledige stillinger
Kontakt
Facebook
Instagram
LinkedIn

Om oss

Apriil procontra

Apriil procontra er et av stavangerregionenes mest kraftfulle reklamemiljøer. Skapt gjennom samlokaliseringen av procontra, ett av byens eldste og mest meritterte reklamebyråer, og digitalt spissede Apriil Stavanger. Vi er en del av kommunikasjonsmiljøet Apriil med kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger. Den enestående sammensetningen av flinke folk gir kundene våre tilgang til bredt tjenestespekter innenfor fagområdene strategi, reklame, innholdsmarkedsføring, design og digitalmarkedsføring. Alt dette har vi på huset. PR og event henter vi hjelp til hos våre venner i Oslo og Bergen.

Apriil procontra er en del av det nasjonale byrånettverket Apriil
Vi er Klimapartnere, et partnerskap som innebærer forpliktelser og fordeler for både oss og kundene våre.
Apriil procontra ivaretar hele kundereisen og alle sider av merkevarebyggingen – fra utvikling av markedsstrategien til topplassering på Google. Kundene omfatter alt fra børsnoterte storselskaper, nasjonale kjedekonsepter, regionale lokomotiv, kommuner, offentlige ressursforvaltere til små oppstartsselskaper. Vi er stolte av kundeporteføljen vår.

Bredt tjenestespekter og sterkt nettverk er fint å ha, men aldri viktigere enn menneskene du skal jobbe sammen med. I Apriil procontra møter du stødige seniorer og nådeløse utfordrere. Strategisk kløkt er parret med taktisk kreativitet. 

Når vi treffes skal du oppleve lytteevne, engasjement og evig jakt på løsningene som passer dine utfordringer og ambisjoner.

Velkommen til Apriil procontra!